Gardena

Gardena sienas montāžas šļūtenes kārba RollUp XL

Pieejamība: līdz 5 dienām
ID: 7054
Produkta kods: 18630-20
Svītrkods: 4078500052061

185.00€
(Bez PVN: 152.89€)

Apmaksas iespējas

  • Bankas pārskaitījums
  • Skaidrā naudā vai ar karti Rīgā un Rīgas rajonā, pirms tam vienojoties par saņemšanas vietu un laiku
  • PRIVĀTPERSONĀM 3 dažādas nomaksas iespējas (sākot no 50 Eiro) sadarbībā ar

                             Imagem

        Atbilstošāko nomaksas veidu variet izvēlēties noformējot pirkumu un sīkāk izlasīt sadaļā “Apmaksa un piegāde”

  • UZŅĒMUMIEM - operatīvais līzings  (sākot no 500 Eiro) sadarbībā ar

                Imagem

sīkāk lasīt sadaļā “Apmaksa un piegāde”

Piegādes iespējas

-  pakomāti

Imagem - kurjers uz Jūsu dzīves vai darba vietu

                          - uz degvielas uzpildes staciju  Circle K 

                          - uz Jūsu tuvāko pasta nodaļu

                          - uz Latvijas pasta pakomātiem   

 

 Imagem ImagemRīgā un Rīgas rajonā, maksājot skaidrā naudā vai ar karti,  iepriekš vienojoties par tikšanās laiku un vietu

Specifikācija

Komplektācija: Pie sienas stiprināma šļūtenes kārba RollUp XL, 1sienas kronšteins iesk. skrūves, viena 1,5m savienojuma šļūtene, 3 krāna savienotāji, 1 šļūtenes savienotājs, 1 ūdens bloķētājs, 1tīrīšanas sprausla
Piedziņas mehānisms: Atspere
Ražotājs: Gardena
Šļūtenes diametrs (mm): 13
Šļūtenes garums (m): 35

Preces apraksts

Sienas montāžas šļūtenes kārba RollUp XL padara liela dārza laistīšanu patīkamu un vienkāršu. Kompaktās šļūtenes glabātuvi pastāvīgi piestiprina pie mājas sienas un savieno ar krānu, izmantojot savienojošo šļūteni. Pateicoties 35 metru garajai šļūtenei un 180° grozāmajai šļūtenes kārbai, augu laistīšana ir tīrais prieks nevis darbs. Šļūtenes rullis seko jūsu kustības virzienam un neļauj šļūtenei saspiesties vai samezgloties. Pēc tam, kad esat izvilcis šļūteni tik garu, cik nepieciešamas laistīšanai, īpaši īsie fiksēšanas punkti automātiski satver un nostiprina šļūteni, tiklīdz jūs apstājaties. Viegli pavelkot šļūtenes galu, bloķēšanas mehānisms tiek atlaists, un integrētā tērauda atspere pilnībā automātiski, droši un vienmērīgi uztin atpakaļ izvilkto dārza šļūteni jūsu vietā. Pateicoties inovatīvajai RollControl tehnoloģijai, ievilkšana ir īpaši droša un kontrolēta. Integrētā šļūtenes vadīkla nodrošina, ka šļūtene tiek kārtīgi un vienmērīgi sarullēta un nav sapinusies. Šļūtenes kārbas krāna un šļūteņu savienojumi ir daļa no oriģinālās GARDENA sistēmas, tāpēc jūs jebkurā laikā varat pievienot citus GARDENA laistīšanas piederumus. Jums vienmēr būs pa rokai jūsu GARDENA sprauslas: tās var piestiprināt zem sienas kronšteina un tur uzglabāt, lai taup;itu vietu. Augsti kvalitatīvais materiāls ir izturīgs pret UV un salu, pasargāts no laikapstākļu radītiem bojājumiem, tāpēc to var izmantot visu gadu. Turklāt šļūtenes glabātuve ir aprīkota ar aizsardzību pret zādzībām. Visas nepieciešamās savienošanas un montāžas daļas ir iekļautas sienas montāžas šļūtenes kārbas RollUp komplektācijā: sienas kronšteins, savienotājšļūtene, visas nepieciešamās oriģinālās GARDENA sistēmas daļas un sprausla ar diviem dažādiem izsmidzināšanas strūklas veidiem. Šai augsti kvalitatīvajai šļūtenes kārbai GARDENA nodrošina piecu gadu garantiju. Laistīšanas sistēma, kas vienmēr ir gatava darbam - GARDENA sienas montāžas šļūtenes kārba RollUp XL.

Imagem

Praktiska un vietu taupoša šļūtenes uzglabāšana

Pateicoties sienas montāžas šļūtenes kārbai, jums vienmēr ir pa rokai dārza šļūtene. Sprauslas, izsmidzināšanas galvas un mazgāšanas sukas var viegli uzkārt un glabāt uz sienas kronšteina.

Imagem

Ērtai un elastīgai laistīšanai

Pateicoties praktiskajam sienas kronšteinam, šļūtenes kārbu var pagriezt vairāk nekā 180° leņķī. Tas ļauj jums elastīgi un bez šļūtenes samezglošanās aplaistīt katru dārza stūri. Pēc lietošanas kompakto kārbu var vienkārši salocīt uz sienas, lai taupītu vietu.

Imagem

Ērta rīkošanās

Dārza šļūtene automātiski nofiksējas vajadzīgajā garumā, pateicoties iebūvētajiem īsajiem fiksēšana vietām. Tāpēc jūs varat viegli paveikt savu laistīšanas darbu un iegūt maksimālu pārvietošanās brīvību.

Imagem

Gatavs tūlītējai lietošanai

Sienas montāžas šļūtenes kārbas RollUp LX komplektācijā ietilpst sienas kronšteins, 35 metrus gara apūdeņošanas šļūtene, elastīga savienotājšļūtene, visas nepieciešamās oriģinālās GARDENA sistēmas daļas un smidzinātājs ar divām dažādām izsmidzināšanas strūklām

Imagem

Bez sapīšanās vai mezglošanās

Sienas montāžas šļūtenes kārbā ir integrēta šļūtenes vadīkla, kas nodrošina vienmērīgu šļūtenes ievilkšanu, nesamezglojot un nesapinot šļūteni.

Imagem

RollControl

Viegli pavelkot šļūtenes galu, tiek aktivizēta integrētā tērauda atspere, kas automātiski un uzticami attin šļūteni atpakaļ. RollControl tehnoloģija nodrošina lēnu un drošu ievilkšanu neatkarīgi no tā, cik tālu šļūtene ir atritināta.

Imagem

UV un sala izturīga

Šļūtenes kārba ir aizsargāta gan ar UV aizsarglīdzekļiem, gan ar salu necaurlaidīgiem materiāliem. Tas nozīmē, ka to var izmantot visās četrās sezonās.

Imagem

5 gadu garantija nodrošina augstu kvalitāti

*Pēc reģistrācijas vietnē Gardena.com/registration 3 mēnešu laikā pēc pirkšanas. Garantijas nosacījumi vietnē Gardena.com/Warranty.

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Gardena sienas montāžas šļūtenes kārba RollUp M Gardena sienas montāžas šļūtenes kārba RollUp M 165.99€ 18612-20
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums