Gardena

Gardena sienas montāžas šļūtenes kārba RollUp M

Pieejamība: līdz 5 dienām
ID: 386
Produkta kods: 18612-20
Svītrkods: 4078500051989

165.99€
(Bez PVN: 137.18€)

Apmaksas iespējas

  • Bankas pārskaitījums
  • Skaidrā naudā vai ar karti Rīgā un Rīgas rajonā, pirms tam vienojoties par saņemšanas vietu un laiku
  • PRIVĀTPERSONĀM 3 dažādas nomaksas iespējas (sākot no 50 Eiro) sadarbībā ar

                             Imagem

        Atbilstošāko nomaksas veidu variet izvēlēties noformējot pirkumu un sīkāk izlasīt sadaļā “Apmaksa un piegāde”

  • UZŅĒMUMIEM - operatīvais līzings  (sākot no 500 Eiro) sadarbībā ar

                Imagem

sīkāk lasīt sadaļā “Apmaksa un piegāde”

Piegādes iespējas

-  pakomāti

Imagem - kurjers uz Jūsu dzīves vai darba vietu

                          - uz degvielas uzpildes staciju  Circle K 

                          - uz Jūsu tuvāko pasta nodaļu

                          - uz Latvijas pasta pakomātiem   

 

 Imagem ImagemRīgā un Rīgas rajonā, maksājot skaidrā naudā vai ar karti,  iepriekš vienojoties par tikšanās laiku un vietu

Specifikācija

Ražotājs: GARDENA
Šļūtenes diametrs (mm): 11
Svars (kg): 10
Garums (m): 20

Preces apraksts

Ērta un elastīga vidēja lieluma dārzu apūdeņošana ar kompakto sienas montāžas šļūtenes kārbu RollUp M Laistīšanas sistēma, kas vienmēr ir gatava lietošanai: GARDENA sienas montāžas šļūtenes kārba RollUp M.

Lietojot sava dārza laistīšanai šo šļūtenes kārbu, jūs ekonomējat gan savu laiku, gan spēku un, protams, arī vietu, kas parasti ir nepieciešama šļūtenes uzglabāšanai. Šī kompaktā šļūtenes kārba ir vienkārši piestiprināta pie mājas sienas. Tādējādi šļūtene ne tikai tiek droši uzglabāta, bet pēc lietošanas jums ir vieglāk to arī satīt atpakaļ. Pateicoties izturīgajam sienas kronšteinam, šļūtenes kārbu var pagriezt par vairāk nekā 180°, nodrošinot jums iespēju brīvi pārvietoties laistīšanas laikā, jo šļūtene nesapinās. Vienkārši izvelciet 20 m garo dārza šļūteni līdz vēlamajam garumam un jūs varat uzsākt lastīt nekavējoties!

Dārza šļūtene automātiski nofiksējas īpaši īsos intervālos, nodrošinot iespēju jums ļoti vienkārši aplaistīt savus augus. Viegli pavelkot šļūtenes galu, tiek atbrīvots bloķēšanass mehānisms, un iebūvētā tērauda atspere automātiski un uzticami ievelk šļūteni atpakaļ jūsu vietā. Lai pasargātu šļūtenes kārbu un apkārtni no iespējamajiem bojājumiem, ko var izraisīt pārāk ātra šļūtenes uztīšana, kārba ir aprīkota ar RollControl tehnoloģiju, kas nodrošina drošu un kontrolētu ievilkšanu. Lai novērstu ūdens šļūtenes saspiešanas vai mezglošanos, kārbā ir iebūvēta šļūtenes vadīkla. Pateicoties oriģinālās GARDENA sistēmas šļūtenes un ūdens krāna savienojumiem, jūs varat viegli un elastīgi pievienot šļūtenei pagarinājumu vai citus saderīgus GARDENA laistīšanas piederumus. Jums vienmēr būs pa rokai GARDENA šļūtenes papildaprīkojums, tos var piestiprināt zem sienas kronšteina un uzglabāt tur, lai ietaupītu vietu.

Protams, ka kārba ir izgatavota no augstvērtīga materiāla, kas ir izturīgs gan pret UV, gan pret salu, tāpēc izturīgo kārbu bez vilcināšanās var atstāt uz mājas sienas visu gadu. Augstas kvalitātes ražošanas materiāli nodrošina ilgu kalpošanas laiku un lietojamību bez apkopes vajadzības. Turklāt kārbu nevar nozagt, pateicoties drošai aizsardzībai pret zādzībām, un to no sienas var noņemt tikai jūs pats. Kopā ar pie sienas montējamo šļūtenes kārbu jūs saņemsiet sienas kronšteinu, elastīgu savienojošo šļūteni, visas nepieciešamās oriģinālās GARDENA sistēmas un montāžas daļas, kā arī sprausla ar diviem dažādiem izsmidzināšanas strūklas veidiem.

Šim kvalitatīvajam produktam GARDENA nodrošina piecu gadu garantiju.

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Gardena sienas montāžas šļūtenes kārba RollUp XL Gardena sienas montāžas šļūtenes kārba RollUp XL 185.00€ 18630-20
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums