Gardena

Gardena EcoLine rokas lāpstiņa

Pieejamība: līdz 5 dienām
ID: 6316
Produkta kods: 17700-20
Svītrkods: 4078500057547

13.89€
(Bez PVN: 11.48€)

Apmaksas iespējas

  • Bankas pārskaitījums
  • Skaidrā naudā vai ar karti Rīgā un Rīgas rajonā, pirms tam vienojoties par saņemšanas vietu un laiku
  • PRIVĀTPERSONĀM 3 dažādas nomaksas iespējas (sākot no 50 Eiro) sadarbībā ar

                             Imagem

        Atbilstošāko nomaksas veidu variet izvēlēties noformējot pirkumu un sīkāk izlasīt sadaļā “Apmaksa un piegāde”

  • UZŅĒMUMIEM - operatīvais līzings  (sākot no 500 Eiro) sadarbībā ar

                Imagem

sīkāk lasīt sadaļā “Apmaksa un piegāde”

Piegādes iespējas

-  pakomāti

Imagem - kurjers uz Jūsu dzīves vai darba vietu

                          - uz degvielas uzpildes staciju  Circle K 

                          - uz Jūsu tuvāko pasta nodaļu

                          - uz Latvijas pasta pakomātiem   

 

 Imagem ImagemRīgā un Rīgas rajonā, maksājot skaidrā naudā vai ar karti,  iepriekš vienojoties par tikšanās laiku un vietu

Specifikācija

Platums (mm): 85
Ražotājs: Gardena

Preces apraksts

Ideālai stādīšanai. Plastmasas detaļas tagad izgatavotas no vairāk nekā 85% otrreizēji pārstrādātā materiāla un ar FSC® 100% sertificētu koksni.

GARDENA EcoLine rokas lāpstiņa ir ilgtspējīgi izstrādāta tā, lai būtu piemērota visiem jūsu stādīšanas un pārstādīšanas darbiem ziedu konteineros, augu kastēs un dārza dobēs. Dārza lāpstiņai izmantotā plastmasa ir izgatavota no vairāk nekā 85 procentiem otrreizēji pārstrādātā materiāla no ikdienas sadzīves atkritumiem. Tiek izmantots arī tērauds, kas ražots no vairāk nekā 25 procentiem otrreizēji pārstrādātā metāla, kā arī FSC® 100% sertificēta koksne. Papildus videi draudzīgajiem aspektiem, lāpstiņa pārsteidz ar savu stilīgo dizainu. Mūsdienīgais un pievilcīgais instrumenta dizains apvienojumā ar koka un metāla elementiem padara dārzkopību par patīkami veicamu darbu. GARDENA lāpstiņas rokturis ir ergonomiski veidots, kas nodrošina papildu darba ērtību. Ar šo rokas lāpstiņu nav nekādu šķēršļu, lai bez piepūles stādītu un pārstādītu. Kvalitatīvais produkts ir ražots Eiropā, un tā kvalitāti nodrošina 25 gadu GARDENA ražotāja garantija. Dabiska izvēle kaislīgiem dārzniekiem. ReTh!Nk – jaunais EcoLine piedāvājums. Ilgtspējīgi veidots. Estētiski izstrādāts. Ražots izturīgi.
Imagem

Ideāli piemērota pārstādīšanai un stādīšanai

EcoLine rokas stādāmā lāpstiņa ir ideāli piemērota stādīšanai un pārstādīšanai puķu konteineros, augu kastēs un dobēs.

Imagem

Ražots ilgtspējīgi

EcoLine rokas stādāmā lāpstiņa ir ražota ilgtspējīgi, izmantotā plastmasa ir izgatavota no vairāk nekā 85 procentiem otrreizēji pārstrādāta materiāla, no kura lielākā daļa ir sadzīves atkritumi. Turklāt pārklātais tērauds sastāv no vairāk nekā 25 procentiem otrreiz pārstrādāta materiāla, bet koksne ir FSC® 100% sertificēta.

Imagem

Estētiski veidota

EcoLine rokas stādāmā lāpstiņa izskatās eleganta, mūsdienīga un lieliski iekļaujas dārzā ar neuzkrītošu, tomēr elegantu dizainu.

Imagem

Uzticama produkta kvalitāte
Eiropā ražotie GARDENA produkti ir kvalitatīvi, uzticami un izturīgi.

 Imagem

Koksnes sertifikāts FSC 100 %

Eiropas kokmateriālam ir FSC®- sertifikāts. GARDENA rokturu/kātu izgatavošanā tiek izmantots kokmateriāls tikai no labi apsaimniekotiem un ilgtspējīgiem mežiem.

 Imagem

25 gadu garantija nodrošina augstu kvalitāti

  • Detalizētus garantijas nosacījumus, lūdzu, skatīt pievienotajā lietošanas pamācībā vai tiešsaistē www.gardena.com/warranty. Šī garantija neietekmē jūsu likumiskās garantijas tiesības.

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums