Gardena

Gardena 18V akumulatora dzīvžoga šķēres ComfortCut 60/18V P4A (bez akumulatora un lādētāja)

Pieejamība: līdz 5 dienām
ID: 6355
Produkta kods: 14731-55
Svītrkods: 4078500054270

126.92€
(Bez PVN: 104.89€)

Apmaksas iespējas

  • Bankas pārskaitījums
  • Skaidrā naudā vai ar karti Rīgā un Rīgas rajonā, pirms tam vienojoties par saņemšanas vietu un laiku
  • PRIVĀTPERSONĀM 3 dažādas nomaksas iespējas (sākot no 50 Eiro) sadarbībā ar

                             Imagem

        Atbilstošāko nomaksas veidu variet izvēlēties noformējot pirkumu un sīkāk izlasīt sadaļā “Apmaksa un piegāde”

  • UZŅĒMUMIEM - operatīvais līzings  (sākot no 500 Eiro) sadarbībā ar

                Imagem

sīkāk lasīt sadaļā “Apmaksa un piegāde”

Piegādes iespējas

-  pakomāti

Imagem - kurjers uz Jūsu dzīves vai darba vietu

                          - uz degvielas uzpildes staciju  Circle K 

                          - uz Jūsu tuvāko pasta nodaļu

                          - uz Latvijas pasta pakomātiem   

 

 Imagem ImagemRīgā un Rīgas rajonā, maksājot skaidrā naudā vai ar karti,  iepriekš vienojoties par tikšanās laiku un vietu

Specifikācija

Akumulatora veids: Li-Ion
Akumulatoru sistēma: 18 V POWER FOR ALL
Asmens garums (mm): 600
Attālums starp zobiem (mm): 20
Barošanas spriegums (V): 18
Komplektācija: Bez akumulatoriem un bez lādētāja (solo versija)
Ražotājs: Gardena

Preces apraksts

Ērtas, ar akumulatoru darbināmas dzīvžogu šķēres vidēja izmēra dzīvžogiem

"Vieglās GARDENA akumulatora dzīvžoga šķēres ComfortCut 60/18V P4A ir īpaši piemērotas ērtai vidēja izmēra dzīvžogu apstrādei.

Komplektā esošā akumulatora darbības laiks ir līdz 56 minūtēm vai līdz 188 kvadrātmetriem dzīvžoga. Pateicoties skaidri redzamajam LED indikatoram tieši uz instrumenta, jūs vienmēr zināt pašreizējo uzlādes līmeni. Tātad jūs zināt, kad ir pienācis laiks veikt pārtraukumu, lai to uzlādētu vai pievienotu citu akumulatoru.

Aptverošais ErgoLine rokturis ar 60cm garo asmeni ērti ieguļas rokā jebkurā griešanas stāvoklī un to ir viegli lietot. Triecienaizsardzība asmens galā aizsargā to, strādājot tuvu zemei vai ēku un dārza norobežojumu tuvumā. Optimālā asmeņu ģeometrija nodrošina efektīvu, ātru un tīru griešanu. Ar GARDENA akumulatora dzīvžogu šķēres ComfortCut 60/18V P4A jūs varat apgriezt vidēja izmēra dzīvžogus bez lielas piepūles.

Ar ErgoLine rokturi ar integrētu slēdzi šķēres, kuru asmens garums ir 60 centimetri, vienmēr ērti iekļaujas jūsu rokā neatkarīgi no tā, kādā stāvoklī strādājat. Griežot tuvu zemei ​​vai gar sienām, trieciena aizsardzība gala galā asmens nodrošina, ka asmeņi nav bojāti. Asmens ģeometrija ir ideāli veidota tā, lai griezums vienmēr būtu tīrs un darbu būtu viegli veikt - bez pārtraukumiem. Mēs zinām, ka rezultāti jūs pārsteigs! Izmantojot ComfortCut, dzīvžogu apgriešana vairs nav nogurdinošs, smags darbs, bet gan tāds, kuru var pabeigt īsā laikā.
GARDENA akumulatora dzīvžoga šķēres ComfortCut 60/18V P4A ir bez akumulatora un lādētāja. Tas ir saderīgs ar visām 18V akumulatoru sistēmām no POWER FOR ALL ALLIANCE, kas ir viena no lielākajām vadošo ražotāju vairāku zīmolu akumulatoru apvienībām. Šīs baterijas var izmantot daudzām ierīcēm mājā un dārzā. Ja nepieciešams akumulators un lādētājs, tad lietošanai gatavais komplekts ir tas, kas Jums nepieciešams."
Imagem

Vienkārša, ērta lietošana

Vieglās dzīvžoga šķēres ComfortCut 60/18V P4A ir īpaši piemērotas ērtai vidēja izmēra dzīvžogu apstrādei. ErgoLine rokturis ērti ieguļas rokā jebkurā griešanas stāvoklī un to ir viegli lietot. Strādāt būs vieglāk. Un nenogursiet tik ātri.

 Imagem

Tas ir viss, kas jums kādreiz būs vajadzīgs

"Lietošanai gatavs" komplektā ComfortCut 60/18V P4A komplektācijā ietilpst 18V akumulators un lādētājs no POWER FOR ALL ALLIANCE.
Akumulatora darbības laiks ir līdz 56 minūtēm vai līdz 188 kvadrātmetriem dzīvžoga.

 Imagem

LED indikātors

Skaidri redzamais LED displejs tieši uz instrumenta norāda akumulatora pašreizējo uzlādes līmeni. Jūs vienmēr zināt, cik ilgi jūs varat turpināt strādāt - vai kad ir pienācis laiks pelnītam pārtraukumam.

 Imagem

Labākie griešanas rezultāti

Asmeņi ir izturīgi un to optimizētā ģeometrija nodrošina ātru un vieglu griešanu ar minimālu piepūli, bez kaitinošas nobloķēšanās un piespiedu pārtraukumiem.

 Imagem

Aizsargāts asmens gals

Triecienaizsardzība asmens galā aizsargā to, strādājot tuvu zemei vai ēku un dārza norobežojumu tuvumā.

 Imagem

18 V POWER FOR ALL akumulators - vairāk nekā vienkārši akumulators

POWER FOR ALL ALLIANCE ir viena no vadošo ražotāju lielākajām dažādu zīmolu akumulatoru aliansēm, kuras akumulatorus var izmantot daudzās ierīcēs. Tas ļauj ietaupīt naudu, paliekot ļoti elastīgiem!

 Imagem

Trīs gadu garantijas termiņa pagarinājums ar reģistrāciju

GARDENA piedāvā trīs gadu garantijas termiņa pagarinājumu, ja trīs mēnešu laikā no iegādes brīža reģistrējat pirkumu vietnē www.gardena.com/registration. Detalizētu informāciju var atrast šajā saitē, kā arī produkta lietošanas pamācībā. Juridiskās tiesības tiek piemērotas bez ierobežojumiem. Nodilstošās detaļas, akumulatori un lādētāji neietilpst.

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums