Gardena

Gardena sūknis ar spiediena tvertni 3000/4 eco

Pieejamība: līdz 5 dienām
ID: 384
Produkta kods: 1753-20
Svītrkods: 4078500175302

224.00€
(Bez PVN: 185.12€)

Apmaksas iespējas

  • Bankas pārskaitījums
  • Skaidrā naudā vai ar karti Rīgā un Rīgas rajonā, pirms tam vienojoties par saņemšanas vietu un laiku
  • PRIVĀTPERSONĀM 3 dažādas nomaksas iespējas (sākot no 50 Eiro) sadarbībā ar

                             Imagem

        Atbilstošāko nomaksas veidu variet izvēlēties noformējot pirkumu un sīkāk izlasīt sadaļā “Apmaksa un piegāde”

  • UZŅĒMUMIEM - operatīvais līzings  (sākot no 500 Eiro) sadarbībā ar

                Imagem

sīkāk lasīt sadaļā “Apmaksa un piegāde”

Piegādes iespējas

-  pakomāti

Imagem - kurjers uz Jūsu dzīves vai darba vietu

                          - uz degvielas uzpildes staciju  Circle K 

                          - uz Jūsu tuvāko pasta nodaļu

                          - uz Latvijas pasta pakomātiem   

 

 Imagem ImagemRīgā un Rīgas rajonā, maksājot skaidrā naudā vai ar karti,  iepriekš vienojoties par tikšanās laiku un vietu

Specifikācija

Barošanas spriegums (V): 220
Izmērs (G x P x A) (mm): 450x290x620
Maks. spiediens (bar/ PSI): 4
Maksimālā ūdens temperatūra (°C): 35
Maksimālais iesūksnēšanas augstums līdz sūknim (m): 8
Maksimālais ūdens uzsūknēšanas augstums no sūkņa (m): 40
Patērējamā jauda, (W): 650
Ražotājs: GARDENA
Svars (kg): 14
Ūdens plūsmas apjoms (l/h): 2800

Preces apraksts

Energoefektīvs pamatfunkciju modelis drošai ūdens padevei GARDENA Sūknis ar spiediena tvertni 3000/4 eco ar jaudu 650 W un maksimālo kapacitāti 2 800 l/h ir paredzēts automātiskai ūdens piegādei uz ēku vai dārzu, piemēram, no lietus ūdens mucas, akas vai cisternas.

Piegādāto ūdeni iespējams izmantot tualetei, veļas masiņas darbināšanai vai dārza laistīšanai. Atkarībā no ūdens patēriņa vajadzībām spiediena tvertne automātiski ieslēdzas un izslēdzas, garantējot īpaši zemu enerģijas patēriņu.

Regulējamais ekonomiskais režīms ļauj samazināt elektroenerģijas patēriņu par 15% salīdzinājumā ar standarta režīmu. Tā palīdz ne tikai ietaupīt naudu, bet arī saudzēt apkārtējo vidi. Gadījumos, kad ūdens līmenis ir par zemi, automātiskā izslēgšanas funkcija pasargā sūkni no pārkaršanas.

Lielā uzpildīšanas atvere un atgaisošanas vārsts nodrošina ātru un vieglu sākotnējo iedarbināšanu. Aprīkots ar manuāli regulējamu kontroles vārstu, kondensatora motoru, kam nav nepieciešama tehniskā apkope, un drenāžas skrūvi – ērtākai sistēmas atbrīvošanai no ūdens. Pateicoties teicamajai tehnoloģijai, augstākās kvalitātes materiāliem un kompaktajai konstrukcijai šis sūknis ir ieguvusi klientu uzticību. Konstrukcijas kompaktumu nodrošina racionāli izvietotais un iebūvētais manometrs un spiediena slēdzis.

Sūkni nedrīkst izmantot sālsūdens, agresīvu vai viegli uzliesmojošu vielu, kā arī kanalizācijas ūdens sūknēšanai. GARDENA serviss kā izvēles piederumu piedāvā gumijas kājiņu ar atsperi, kas samazina vibrāciju un nodrošina vēl klusāku spiediena tvertnes darbību. Maks. spiediens/piegādes augstums ir 4,0 bāri/40 m. Savienojuma vītne: 33,3 mm (G1).

Noderīgi: Tehniskā apkope spiediena tvertnei (24 litri) jāveic reizi 5 gados. Šajā laika periodā nav nepieciešams mainīt arī membrānu, kas maksimāli atvieglo uzstādīšanu un lietošanu.

Imagem

Piecu gadu garantijas termiņa pagarinājums ar reģistrāciju

GARDENA piedāvā piecu gadu garantijas termiņa pagarinājumu, ja trīs mēnešu laikā no iegādes brīža reģistrējat pirkumu vietnē www.gardena.com/registration. Detalizētu informāciju var atrast šajā saitē, kā arī produkta lietošanas pamācībā. Juridiskās tiesības tiek piemērotas bez ierobežojumiem. Nodilstošās detaļas, akumulatori un lādētāji neietilpst.

Imagem

Ērti lietojamas un ietaupa enerģiju

Regulējams ekonomiskais režīms ļauj samazināt elektroenerģijas patēriņu par 15% salīdzinājumā ar standarta režīmu.

Imagem

Automātiskās izslēgšanās funkcija

Aizsardzība pret bojājumiem, ja sūkni darbina karstu.

Imagem

Tvertne, kurai tehniskā apkope nav nepieciešama piecus gadus

Nekādas membrānas maiņas un gaisa uzpildīšanas.

Imagem

Ātra, vienkārša uzstādīšana

Iebūvēts priekšfiltrs un atpakaļgaitas vārsts. Uzticama un inteliģenta tehnoloģija, samazina izmaksas un nodrošina vienkāršu uzstādīšanu.

Imagem

Kompakta konstrukcija

Manometrs un spiediena slēdzis ir iebūvēti ierīces konstrukcijā. Spiediena tvertne ir ļoti kompakta un ērti uzstādāma pat šaurās vietās.

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums