Gardena

Gardena 18V teleskopiskais zaru zāģis TCS 20/18V P4A "lietošanai gatavs" komplekts (1x2,6 Ah)

Pieejamība: līdz 5 dienām
ID: 6366
Produkta kods: 14770-20
Svītrkods: 4078500054300

194.98€
(Bez PVN: 161.14€)

Apmaksas iespējas

  • Bankas pārskaitījums
  • Skaidrā naudā vai ar karti Rīgā un Rīgas rajonā, pirms tam vienojoties par saņemšanas vietu un laiku
  • PRIVĀTPERSONĀM 3 dažādas nomaksas iespējas (sākot no 50 Eiro) sadarbībā ar

                             Imagem

        Atbilstošāko nomaksas veidu variet izvēlēties noformējot pirkumu un sīkāk izlasīt sadaļā “Apmaksa un piegāde”

  • UZŅĒMUMIEM - operatīvais līzings  (sākot no 500 Eiro) sadarbībā ar

                Imagem

sīkāk lasīt sadaļā “Apmaksa un piegāde”

Piegādes iespējas

-  pakomāti

Imagem - kurjers uz Jūsu dzīves vai darba vietu

                          - uz degvielas uzpildes staciju  Circle K 

                          - uz Jūsu tuvāko pasta nodaļu

                          - uz Latvijas pasta pakomātiem   

 

 Imagem ImagemRīgā un Rīgas rajonā, maksājot skaidrā naudā vai ar karti,  iepriekš vienojoties par tikšanās laiku un vietu

Specifikācija

Akumulatora ietilpība (Ah): 2,5
Akumulatora veids: Li-Ion
Akumulatoru sistēma: 18 V POWER FOR ALL
Barošanas spriegums (V): 18
Garums (mm): 2390
Ķēdes ātrums (m/s): 3,8
Komplektācija: viens 18V akumulators, uzlādes ierīce
Ražotājs: Gardena
Sliedes garums (mm): 200

Preces apraksts

Koku galotnēs bez kāpnēm un pie pašas zemes nepieliecoties

GARDENA Teleskopiskais akumulatora zaru zāģis TCS 20/18V P4A visu koku zaru apzāģēšanai vai retināšanai. Pateicoties vieglajam un vienkārši regulējamam teleskopiskajam kātam, ar to ir viegli piekļūt pat grūti aizsniedzamiem zariem līdz 4 m augstumā.

Tā kā teleskopiskais zāģis sver tikai 3,5 kilogramus, ar to ir viegli strādāt. Tas ir ērts, kompakts un precīzi zāģē. Ar 20 centimetru asmeņa garumu un teleskopisko rokturi jūs varat sasniegt zarus augstumā līdz četriem metriem - bez nepieciešamības kāpt vai pakļaut sevi briesmām uz ļodzīgām kāpnēm.

Pateicoties LED indikatoram tieši uz roktura, jūs vienmēr esat informēts par pašreizējo uzlādes līmeni. Izmantojot 2,5 Ah 18 V komplektā iekļauto akumulatoru, darbības laiks ir līdz 50 minūtēm vai līdz 200 zaru griezumiem ar 50 milimetru diametru.

Vieglā un šaurā zāģēšanas galvas atvieglo zaru zāģēšanu ļoti šaurās vietās, piemēram, starp blīvi saaugušiem zariem. Zāģēšanas galva viegli regulējama dažādos leņķos, atbilstoši specifiskajiem darba apstākļiem..

Pateicoties diviem vienā sistēmā, teleskopiskais zaru zāģis un teicami vajadzētu darbam augstumā vai tuvu zemei. Zāģēšanas balsts personas galā nodrošina ērtu zaru zāģēšanu no apakšas, kā arī aizsargā ķēdi, zāģējot tuvu zemei.

Ja vēlaties transportēt vai uzglabāt savas teleskopiskās dzīvžogu šķēres, tās var viegli un bez instrumentiem sadalīt divās daļās.

GARDENA Teleskopiskais akumulatora zaru zāģis TCS 20/18V P4A ir kā ""lietošanai gatavs"" komplekts ar lādētāju un 18 V POWER FOR ALL akumulatoru. POWER FOR ALL ALLIANCE ir viena no lielākajām vadošo ražotāju vairāku zīmolu akumulatoru aliansēm. Tas nozīmē, ka akumulators ir saderīgs ar daudzām citām ierīcēm, kas atrodas mājās un dārzā, tāpēc jums vairs nav nepieciešams iegādāties katram produktam savu lādētāju un akumulatoru."
 
Imagem

Koku atzarošana bez kāpnēm

Ar akumulatora teleskopisko atzarotāju jūs varat apgriezt garus kokus, stingri stāvot uz zemes un zāģējot atsevišķus zarus līdz četru metru augstumam. Izturīgs, ērts un bez kaitinoša strāvas kabeļa.

 Imagem

Viss, kas jums vajadzīgs

Teleskopiskais atzarotājs TCS 20 / 18V P4A tiek piegādāts kā lietošanai gatavs komplekts ar 2,5 Ah 18 V akumulatoru un lādētāju no POWER FOR ALL ALLIANCE, ko var ātri uzlādēt un izmantot daudzos izstrādājumos. Darbības laiks ar iekļauto akumulatoru ir līdz 50 minūtēm un līdz 200 zaru ar 50 milimetru diametru.

 Imagem

LED indikātors

Skaidri redzamais LED indikators tieši uz instrumenta sniedz informāciju par pašreizējo akumulatora uzlādes stāvokli. Tātad jūs vienmēr zināt, cik ilgi jūs varat turpināt strādāt - vai kad ir pienācis laiks pelnītam pārtraukumam.

 Imagem

18 V POWER FOR ALL akumulators - vairāk nekā vienkārši akumulators

POWER FOR ALL ALLIANCE ir viena no vadošo ražotāju lielākajām dažādu zīmolu akumulatoru aliansēm, kuras akumulatorus var izmantot daudzās ierīcēs. Tas ļauj ietaupīt naudu, paliekot ļoti elastīgiem!

 Imagem

Trīs gadu garantijas termiņa pagarinājums ar reģistrāciju

GARDENA piedāvā trīs gadu garantijas termiņa pagarinājumu, ja trīs mēnešu laikā no iegādes brīža reģistrējat pirkumu vietnē www.gardena.com/registration. Detalizētu informāciju var atrast šajā saitē, kā arī produkta lietošanas pamācībā. Juridiskās tiesības tiek piemērotas bez ierobežojumiem. Nodilstošās detaļas, akumulatori un lādētāji neietilpst.

 

Piederumi:

GARDENA Sliedes/ķēdes komplekts TCSLi-18/20  produkta nr.  4048-20

Gardena 3/8" ķēde teleskopiskajiem zaru zāģiem. Modeļiem ar produkta. nr. 08866, 08868, 14770, produkta nr. 06006-20

GARDENA  Bio ķēžu eļļa 1 L produkta nr.  06006-20

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums